Декада "ВІДКРИВАЄМО СВІТ РАЗОМ" для учнів 1-4 класів

     "ВІДКРИВАЄМО СВІТ РАЗОМ" - тематична декада, яка проходила у закладі для учнів 1-4 класів.

      Вихованці групи подовженого дня (уч. Бальба Н.П.) здійснили екскурсію в природу'' Подорожуємо і пізнаємо світ'', де милувалися красою весняного парку, слухали чарівні звуки природи, спостерігали за пробудженням рослин і тварин. На основі спостережень виготовили аплікації та малюнки. Провели космічну вікторину '' Зоряне небо'', де познайомилися з природою космосу, поглибили знання про Всесвіт, Сонячну систему, планети та виготовили веселих космічних прибульців. Створили виставку малюнків '' Космічна мрія''.

     Першокласники (уч.Брижаха Н.Ф.) обговорили тему "Чому рослини різні?", розповідали про своїх домашніх улюбленців, про догляд за ними. На пізнавальному занятті визначали чи вогонь - наш друг чи ворог?

      Учні 2 класу (уч.Срібна С.В.) під час виховної години  "Моє довкілля - моє майбутнє" пригадали про важливість дбайливого ставлення до навколишнього середовища. Переглянули відео про величезну шкоду від використаних батарейок для довкілля та організували збір використаних батарейок, які будуть передані на утилізацію. В ході гри  "День здоров'я" діти виготовили  лепбук на тему: "Корисна та шкідлива їжа". Склали тарілку здорового харчування. Залюбки відгадували загадки про українські національні страви. Складали тематичні пазли "Кольори мого здоров'я - вітаміни". Під час відкритого уроку "Як можна подорожувати не виходячи з дому? Святкування Великодня в Україні. Підтримання родинних традицій" здійснили віртуальну екскурсію до "Музею писанки" в Коломиї. Пограли в інтерактивну вікторину "Великдень". Виготовили писанки з паперу.

      Третьокласники (уч. Бойко Н.О.) на відкритому уроці ознайомилися із заповідником  "Асканія Нова", поглибили знання про тварин, вчилися планувати екскурсію, враховуючи прогноз погоди. 8 квітня у День пожежної драбини пригадали основні правила пожежної безпеки, ознайомилися з основними технічними засобами пожежогасіння.

       Учні 4 класу (уч.Терещенко І.Г.) здійснили урок-екскурсію місцевістю, визначали сторони горизонту та як орієнтуватися на місцевості. На відкритому уроці дізнавалися про перетворення енергії сонячного випромінювання в довкілля, з'ясовували, які бувають джерела енергії. Організували творчу справу - лепбокс "Таємниці космосу".

      Протягом усієї декади дізнавалися нове,  міркували, обговорювали, досліджували, писали, малювали, майстрували... відкривали світ РАЗОМ!


Наталія БОДНЯ, заступник директора з навчально-виховної роботи

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024