Перший дзвоник 2023

 


   
 1 вересня 2023 року розпочався новий навчальний рік у Малобакайському ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Після літніх канікул до школи повернулися дітлахи, а разом із ними веселий сміх та радісні посмішки, дзвінкі голосочки та щирі обійми.

Цього року свято Першого дзвоника було з певними змінами та обмеженнями. Тому традиційна зустріч учнів відбулася не на шкільному подвір'ї, а по класах, де на них чекав цікавий та святковий перший урок.


    Та все ж невеличке свято для наших першокласників та майбутніх випускників нам вдалося провести у приміщенні школи. Обов'язково запам'ятається цей день для найменших школярів, адже вони офіційно стали повноправними членами нашої шкільної родини. З вітальним словом до них та одинадцятикласників звернувся керівник нашого навчального закладу Павлинський Г.Я. Потім учні нашої школи передали першокласникам Скарбничку Патріотів, яку наповнили різними символами, а випускники вручили подарунки. Традиційно перший дзвоник сповістив всім присутнім, що час сідати за парти
🔔


    Цей перший насичений день був би неможливим, якби не на наші Збройні Сили України. І ми про це завжди пам'ятаємо. Тому за ініціативою учнів 11 класу було запропоновано провести благодійну акцію "Замість квітів - допомога ЗСУ". Ця ідея була підтримана педагогами та учнями школи.
    Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 6530 гривень. Щиро дякуємо всім, хто долучився.
    Дорогі діти, шановні колеги!!! Мирного нам навчання та найшвидшої Перемоги!
Все буде Україна!🇺🇦💙💛

Дмитро МИКОЛЕНКО, педагог-організатор




        

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024