Шкільний благодійний ярмарок!!!!!

   


 Сьогодні, 28 листопада, Малобакайський ЗЗСО І-ІІІ ступенів вдруге взяв участь у благодійному русі Щедрий вівторок та долучився до добрих справ, провівши шкільний благодійний ярмарок.

    Мета цього заходу - збір коштів для наших мужніх та сміливих захисників, які кожного дня оберігають наш мирний сон та спокій, дають можливість навчатися та працювати.

    Розпочався ярмарок урочистим відкриттям, потім до школярів звернулася заступник директора з навчально - виховної роботи Бодня Н.М., а учні нашої школи висловили слова вдячності нашим воїнам у вигляді літературно - музичної композиції.



    Далі відбулося власне ярмаркування. Масштаб організації цього року просто вражає і однозначно перевершує попередній рік. Важко було не помітити креативний та оригінальний підхід учасників цьогорічного заходу. Асортимент продукції був дуже різноманітний. Тут можна було знайти домашню випічку, солодощі, напої, гарачі бутерброди та навіть гамбургери з хот - догами.     Представники від кожного класу активно закликали всіх присутніх спробувати їхню продукцію. Діти із задоволенням продавали та купували смачний товар.



    Спільними зусиллями нашій дружній шкільній родині вдалося зібрати - 15 258 гривень. Ці кошти будуть використані на потреби наших славних захисників.

    Щиро дякуємо усім небайдужим учням та їхнім батькам, які підтримали ідею та допомогли втілити її в реальність. Дякуємо усім педагогічним працівникам, які долучилися до організації проведення даного заходу.

    Разом ми непереможні!!!

    Слава Україні!!! Героям Слава!!!


                                                                                                Дмитро МИКОЛЕНКО, педагог-організатор

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024