Вітаємо випускників 2023!!!!

 


    23 червня 2023 року випускники Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ступенів перегорнули надважливу сторінку свого життя, адже саме цього дня відбулося урочисте свято "Шлях до Перемоги" з нагоди вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.

Цьогоріч їх десять. 10 розумних, працьовитих, талановитих, ініціативних та креативних учнів вирушають у доросле, самостійне життя .Серед них - Лобач Костянтин, який нагороджений срібною медаллю "За досягнення у навчанні". Ще троє учнів - Міоков Олександр, Кісіль Анастасія та Срібна Маргарита нагороджені Похвальними грамотам "За особливі досягнення у вивченні окремих предметів". Кожен із них залишив помітний слід в історії нашого закладу. А скільки ще попереду досягнень. Ми впевнені, що ще не раз будемо пишатися здобутками наших учнів.
На честь наших випускників лунали вітальні слова від керівника закладу Павлинського Г.Я., першої вчительки Терещенко І.Г., класного керівника Москівець Л.П. та старости села Швець Л.Р. Від імені батьків із мудрими настановами та порадами до дітей зверталася Кісіль О.В.
Самі ж випускники також говорили щирі слова вдячності до вчителів та батьків, присвячували їм пісні.
Нікого не залишили байдужими неймовірний прощальний вальс та зворушливий до сліз танець з батьками, які наприкінці свята і проводжали під рушниками своїх таких уже дорслих дітей у самостійне життя.
Дорогі випускники, ви – надія і майбутнє України. Нехай ваш вибір життєвого шляху буде правильним. Залишились позаду шкільні роки, настало справжнє життя, з багатьма перешкодами і труднощами. І тільки цілеспрямованість, завзятість, працьовитість допоможуть вам знайти себе в житті, стати тим, ким мріяли. Хай доля ваша буде щасливою. Йдіть у доросле життя! Йдіть до Перемоги Добра і Світла!
Все буде Україна!!!
🇺🇦💙💛

                                                                                Дмитро МИКОЛЕНКО, педагог-організатор

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024