Останній Дзвоник 2023!!

 


    31 травня пролунав останній дзвоник у Малобакайському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, який сповістив про закінчення 2022-2023 навчального року. Цього дня шкільне подвір'я привітно зустрічало учнів, їх батьків та вчителів. Попереду – головні винуватці свята – одинадцятикласники, які вже завтра підуть у доросле життя, де реалізовуватимуть усі знання та навички, здобуті за шкільними партами.

Традиційно із вітальним словом до випускників та учнів школи звернувся керівник навчального закладу Павлинський Г.Я. Потім відбулося підведення підсумків та нагородження учнів за результатами їх навчальних, наукових, спортивних та мистецьких досягнень.


Нікого не залишили байдужими виступи першої вчительки, класного керівника та батьків. А у відповідь від наших випускників звучали зворушливі слова подяки всім, хто був поряд з ними всі ці 11 років.


Урочисто попрощалися із початковою школою учні 4 класу, а учні першого класу розповіли про свої досягнення за цей навчальний рік.
Приємними хвилинами на святі стало вітання та вручення короваю випускникам від батьків.
І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвоник в руках одинадцятикласників.
Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого життя. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!
P.S. Щира подяка ведучим Срібній Даші та Лещенко Інні, а також дівчаткам Сакало Анні та Насті, Біленькій Анастасії, Вовк Діані за музичний супровід нашого свята.

                                                                          Дмитро МИКОЛЕНКО, педагог-організатор

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024