Джура 2023


20 та 21 квітня відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у змішаному форматі.
20 квітня на представників роїв чекав заочний тур, який проходив в онлайн форматі з використанням дистанційних технологій, а саме: інтелектуальна гра-вікторина «Відун», інтелектуально-творче змагання «Основи топографії» та інтелектуальна гра-вікторина «Рятівник».
21 квітня на базі ОЗ «Решетилівський ліцей
ім. І.Л. Олійника» відбувся очний тур, де змагалися учасники із 6 команд навчальних закладів Решетилівської громади. До програми гри входили змагання «Козацький гарт», конкурс строю та маршової пісні «Впоряд», конкурс з надання домедичної підготовки та транспортування потерпілого «Рятівник». А також учасники спробували свої сили у розбиранні та складанні макета автомата та спорядженні магазину набоями.
За результатами усіх видів гри рій «ЄДИНІ» (старша вікова група) Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ступенів у складі Гулько Юлії, Кісіль Анастасії, Лісконога Костянтина, Міокова Олександра, Лобача Костянтина, Срібної Маргарити та Чегринця Назара посів 🥈 місце!
Щиро дякую учням за зібраність та активність на усіх етапах гри. Ви - молодці!!!👍 Ми вами пишаємося!!!❤️💙💛
Велика подяка колегам за співпрацю та підготовку колективу до гри.


                                                            Дмитро МИКОЛЕНКО, педагог-організатор

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024