Ми проти насильства!!!!!



25 листопада у  Малобакайському ЗЗСО І-ІІІ ступенів розпочалася Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства", яка триватиме до 10 грудня включно. Шістнадцятиденний  період акції охоплює низку важливих та актуальних дат.

   У навчальному закладі розпочали роботу інформаційним повідомленням про початок акції. Далі школярі виготовили тематичні буклети "Світ без насилля" та "Ми проти насилля", які розповсюдили по всій школі.



  Серед учнів нашого закладу було проведено анкетування "Виявлення насильства" та  "Права та насильство", яке допомогло проаналізувати, чи проінформовані наші діти щодо цього питання.

   Крім того, в рамках Всеукраїнської акції для учнів 8-11 класів  була проведена профілактична бесіда за участю інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Полтавського РУП Козир М.С.  Говорили про домашнє насилля та алгоритм дій в разі виявлення насилля у сім'ї.

    На зустрічі також був присутній провідний інспектор ВЗНС ПРУ ГУ ДСНС України у Полтавській області, капітан служби ЦЗ Сальніков Антон Олегович, який ще раз звернув увагу на дії учнів під час сигналу повітряної тривоги, при виявленні вибухонебезпечних предметів, пригадав правила пожежної безпеки та правила поведінки на воді у зимовий період.

                                                                                       

                                                                                       Дмитро МИКОЛЕНКО, педагог-організатор

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024