День безпечного Інтернету

 #SID2022

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Долучилися до відзначення цього дня учасники освітнього процесу Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.


 Учні  2 та 4 класів зіграли у вікторину "Безпечний інтернет" та переглянули відеоролик "Правила безпечного спілкування в Інтернеті" (уч.Срібна С.В.)


Учні 10-11 класів ознайомилися із сайтом #ЦЕНТР КРАЩОГО ІНТЕРНЕТУ, переглянули відеоролики щодо  безпеки користування всесвітньою мережею, мали змогу пройти онлайн-тест на визначення інтернет-залежності (уч.Коваленко І.О, Гнида В.В.).

У  другій половині дня педагогічні працівники закладу долучилися до Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян до Дня безпечного інтернету - безпрецедентної  події, під час якої  реєструвався рекорд України щодо виконання освітянами цифрових вправ у віртуальних кімнатах Google for Education! Захід відбувався в межах співпраці Google Україна та Міністерства освіти і науки України.

Кожен по завершенню отримав цифровий бейдж учасника.

Пам'ятаймо, що безпека в інтернеті - не справа одного дня, а основа нашого сучасного життя!






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024