На порозі рік новий!..

 Сьогодні в Малобакайському ЗЗСО І-ІІІ ступенів святкували новорічне свято. Цього року воно відбулося з дотриманням усіх карантинних обмежень. На школярів чекала цікава, весела та розважальна програма. 

      На початку свята з вітальними словами до дітей звернувся директор закладу Павлинський Г.Я.


     До молодших школяр на свято завітали Дід Мороз, Снігуронька та казковий персонаж Грінч. Діти співали, танцювали, розповідали вірші,  грали в ігри та водили хороводи. За всі свої таланти вони отримали солоденькі подарунки від Діда Мороза.



      Учні середньої ланки представили сучасний казково - новорічний мікс "Царівна Несміяна та всі-всі-всі". Діти дивували акторською грою, піснями, сценками. Дід Мороз та Снігуронька не залишилися байдужими і все ж допомогли розсмішити нашу Несміяну та віддячили нашим учасникам солодкими подарунками.
         На старшокласників чекала конкурсно -  розважальна програма. Дід Мороз та Снігуронька розповіли про традиції святкування Нового року в різних країнах. Учні старших класів підготували розважальні номери, які перепліталися з різноманітними конкурсами. Було пізнавально та весело. Наприкінці свята Дід Мороз вручив учням новорічні подарунки. 
        День пройшов насичено, цікаво та весело. Щира подяка всім учасникам за допомогу у підготовці свята.


Дмитро Миколенко, педагог-організатор

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024