Тиждень англійської мови

     З 15.11 по 19.11.2021 року у закладі вчителями англійської мови Боднею Н.М. та Осмоловською Т.В. було проведено предметний тиждень. Тематика заходів відповідала віковим особливостям учнів, рівню їх мовної підготовки та передбачала участь більшості школярів у Тижні англійської мови. 



Для молодших школярів учитель Бодня Н.М. організувала день мультфільмів мовою оригіналу: «Гого вчить англійську мову», «Gute cars. Лапові машинята», провела відкритий урок у 3 класі  «Люди різних професій», під час якого застосовані ігрові та інформаційно-комунікаційні технології.



Школярі 3-4 класів змагалися у конкурсній грі «Знавці англійської мови» та демонстрували знання англійської мови у нестандартних ситуаціях. Учні 2-3 класів взяли активну участь у конкурсній програмі “The ABC Party”.



Члени команд «Sun» та «Cherry» активізували вживання букв англійського алфавіту та засвоєної раніше лексики. Перемогла дружба. Знання англійської мови демонстрували учні початкових класів і під час предметної олімпіади. Найкраще виконали завдання Непийпа М., Тарасенко В., Томишинець В. (4 клас), Дудко А. (3 клас).

Протягом тижня діяла виставка розмальовок «Англійські літери та цифри», шкільний коридор прикрашали прислів’я та приказки англійською з перекладом на українську.


Для школярів 5-11 класів учитель Осмоловська Т.В. підготувала наступні заходи: конкурс  декламування скоромовок (5-6 кл.), брейн-ринг для учнів 5-6 класів, де у них була можливість поринути у світ англійської мови за допомогою змагань,  гру-подорож «A magic trip to England land» для учнів 7-8 класів, виставку учнівських зошитів “The best copybook”.


Учні були нагородженні грамотами за активну участь та здобуту перемогу.

Тиждень був дуже насиченим та цікавим.



Наталія Бодня, учитель англійської мови (1-4 кл.);
Тетяна Осмоловська, учитель англійської мови (5-11 кл.)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024