Тиждень козацької слави

             У Малобакайському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися заходи, присвячені Дню козацтва та Дню захисника України. На початку тижня учні школи долучилися до доброчинної акції «Допоможи дітям та військовослужбовцям на Сході України».  Початкові класи разом із своїми вчителями взяли участь у конкурсі розмальовок «Козацькому роду - нема переводу». Завдяки діткам українські козаки ожили на папері і засяяли різними кольорами. Школярі також ознайомилися з прислів’ями та вивчали пісні на козацьку тематику.



Учні 5-9 класів разом із педагогом-організатором переглянули тематичні відеоролики та презентацію «Шляхами козацької слави» і ознайомилися з прийдешніми святами, дізналися цікаву інформацію про козаків, відповідали на запитання вікторини «Українське козацтво».





Наприкінці  виховного заходу кожен клас долучився до створення листівки – побажання захисникам України. Крім того, учні 6 класу виготовили своїми руками вітальні листівки «Повертайся живим», присвятивши їх українським воїнам.

Напередодні Дня захисника України для учнів 10-11 класів були проведені змагання з волейболу під керівництвом вчителя фізкультури Москівця В. А.



Метою проведених заходів та виховних годин цього тижня було закликати дітей пам’ятати славну історію свого народу, берегти та любити свою Батьківщину, бути вдячним тим, хто і зараз береже наш спокій та мир.

Більше фото - ЗА ПОСИЛАННЯМ


Дмитро Миколенко, педагог-організатор

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Перший дзвоник 2023

Ми вдома в Україні!!!!

"Молодь обирає здоров'я!" - 2024